Taglátogatás a HORDO-OIL Kft.-nél

Kamaránk Mosonmagyaróvári Térségének képviselői partnertalálkozón jártak a HORDO-OIL Kft.-nél.

A GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térségének elnöke, Csalló Gábor és Kiczenko Mária térségi titkár a taglátogatási projekt keretében egyeztetett a HORDO-OIL Kft. kamarai önkéntes tag képviselőjével.
Tóth Attila ügyvezető és Tóth Attiláné fogadta a térség képviselőit a vállalkozás mosonmagyaróvári telephelyének irodájában.

Tóth Attila ügyvezető elmondta, hogy a HORDO-OIL Kft. több mint 20 éves múltra tekint vissza a minőségi kenőanyagok kis- és nagykereskedelmi forgalmazásában, mára már egész Győr-Moson-Sopron vármegye területén. Ez idő alatt vásárlóik száma egyre gyarapodott, akiknek fontos volt a HORDO-OIL Kft. üzleti szemlélete, melynek fő fókusza, hogy termékkínálatukban mindenki találja meg a számára legmegfelelőbb árkategóriát, de felelősséggel tartozva vevőik gyakran nagy értékű gépparkja iránt, a HORDO-OIL Kft. a megbízható beszerzési forrásokat tartja mindig a legfontosabbnak. Végfelhasználóként szaktanácsadással és akár a legkisebb kiszerelésű termékeikkel is kedvező árakon szolgálják ki vásárlóikat Mosonmagyaróváron, a Barátság utcai telephelyükön vagy a vármegyeszerte heti rendszerességgel közlekedő járművükről is átvehetik a vevők a megrendelt árukat.

Termékpalettájuk megismeréséhez látogassanak el a vállalkozás honlapjára! https://hordo-oil.uzleti.hu/

 

A találkozón a vállalkozás megismerhette a kamara megújult szolgáltatásainak körét, a megyei, tagozati és térségi kamarai rendezvények sokszínűségét, a kamara lobbitevékenységét és e területen elért eredményeit (jogszabály-változtatások).
A beszélgetés folyamán megismertük a vállalkozás üzletfilozófiáját és a hazai piac nehézségeit, amelyekre megfelelően kell reagálniuk és meghozni az üzleti szempontból leghasznosabbnak vélt döntéseket.
Tóth Attila elmondta, hogy fontosnak tartja a helyi gazdaság megerősítését és azt a vállalkozói szemléletet, melynek hatására érvényesül a lokális gazdaságban az összefogás, egymás támogatása.
Megtudtuk, hogy időhiány miatt a korábbi években nem tudták kihasználni a kamara nyújtotta lehetőségeket. A jövőben szeretnék igénybe venni a kamara szolgáltatásait és szívesen vennének részt egy helyi üzleti klubéletben.

 

Köszönjük a tartalmas beszélgetést!
A vállalkozás működtetéséhez további kitartást és sikereket kívánunk.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»

 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png