Taglátogatás a Kábelbarát Mérnökiroda Kft.-nél

Kamaránk Mosonmagyaróvári Térségének küldöttsége a Kábelbarát Mérnökiroda Kft.-nél tett látogatást.


A mosonszolnoki székhelyű Kábelbarát Mérnökiroda Kft. a villamosipari szolgáltatások területén tevékenykedik. A cég kamaránknak 2013 óta aktív, önkéntes tagja és "Kamara Által Ajánlott Vállalkozás".

A GYMSM KIK Mosonmagyaróvár Térségi elnöksége és térségi irodája képviseletében Csalló Gábor elnök és Kulacs Zoltán elnökségi tag, valamint Kiczenko Mária térségi irodavezető taglátogatáson ismerte meg a cég előtt álló kihívásokat, fejlesztési terveiket. Megvitatták a további együttműködési lehetőségeket és ismertették kamaránk megújult szolgáltatásait, programkínálatát. Egyben visszajelzést kaptak a vállalkozás kamaránkkal szemben támasztott elvárásairól és jelenlegi kínálatunkról.

A Kábelbarát Mérnökiroda Kft. mind eszközparkját, mind szakmai felkészültségét, tapasztalatát, szellemi tőkéjét illetően olyan szintet képvisel, mely alapján a komplex villamosipari szolgáltató vállalkozások közül a legjelentősebbek között tartják számon a térségben.
A versenytársaikhoz képest kimagasló műszerparkkal és szakmai tudással, tapasztalattal rendelkező kollégákkal a legnehezebb szakmai kihívásokat is biztonsággal teljesítik. Legyen az elektromos hálózatépítés, közvilágítási rendszerek kivitelezése, középületek, szállodák, üzletházak, ipari üzemek villamos rendszerének építése, illetve üzemeltetése, energiahatékonysági beruházások, fázisjavító berendezések, napelemes rendszerek telepítése ipari és háztartási méretben egyaránt.
Speciális, elektromos energiával működő fűtési rendszerek tervezése és kivitelezése, valamint elektromos autó töltőállomások telepítése területén is kimagasló gyakorlattal rendelkeznek.
Ipari megrendelőik számára teljes üzemek és telephelyek részére átalánydíjas szerződés keretében biztosítanak karbantartási, üzemeltetési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálati szolgáltatást is.
Kínálatukban szerepel a zöld energia rendszerek tervezése, beépítése is már meglévő és újonnan kivitelezett villamos rendszerekbe, segítve Földünk védelmét, egy élhetőbb világ kialakítását.

A felsorolt tevékenységek tekintetében kutatás-fejlesztés is folyik a cégnél.
A minőséget az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerük biztosítja.

További értékes információk találhatóak a cég honlapján: http://www.kabelbarat.hu/

Köszönjük a szívélyes fogadtatást, az értékes, őszinte beszélgetést Tóth Ferenc ügyvezetőnek és Csete Hedvig asszisztensnek.
A találkozás során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:
GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png