Taglátogatás a Kalba-Fess Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

015053.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, június 19-én, a csornai Kalba-Fess Kft.-nél tett látogatást. A 2009-ben alakult vállalkozás fő tevékenysége nyílászárok forgalmazása és beépítése, valamint belső festés és árnyékolástechnika kiépítése. Emellett beltéri ajtók és garázskapuk forgalmazásával is foglalkoznak, de külső hőszigetelést és homlokzatszínezést is vállalnak. A Kalba-Fess Kft. kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot kínál a nyílászárók forgalmazása és beépítése, valamint egyéb építőipari munkálatok terén. Szakértő csapatuk minden részletre odafigyel, így biztosítva, hogy ügyfeleik otthonaiban a legmagasabb szintű biztonság és energiahatékonyság valósuljon meg. Innovatív megoldásaik és széles termékkínálatuk révén minden igényt kielégítenek, legyen szó ablakokról, ajtókról vagy speciális nyílászárókról. A széleskörű referencia hűen tükrözi a minőséget és az ügyfelek bizalmát.

"Cégünk családi vállalkozásként 2009 óta foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és azok szakszerű beépítésével. Működési struktúránkat, beszállítói körünket és terméklistánkat úgy alakítottuk ki, hogy azok az alábbi szempontoknak megfeleljenek: kiváló minőség; kedvező ár; rugalmasság. Célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vásárlóinknak, melyek ár-érték aránya kiváló, rugalmasan illeszkedik a megrendelői elképzelésekhez és hosszú élettartamuk során többszörösen megtérítik a beruházott összeget. Megrendelőinknek gyors gyártási időt és beszerelést biztosítunk. Az általunk beépített nyílászárókra 10 év garanciát biztosítunk" – nyilatkozta Kálmán Tamás ügyvezető.

A vállalkozás 2020 óta önkéntes tagja kamaránknak. Ezalatt az idő alatt több kamarai programon is részt vettek. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.

Kamaránk képviselőit, Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Zambó Péter ügyvezetőt (Fensterwerk Kft.), valamint Németh Ferenc egyéni vállalkozót a Kalba-Fess Kft. képviseletében Kálmán Tamás és Kálmánné Bali Gréta ügyvezetők és Vargáné Szabó Réka értékesítő munkatárs fogadta.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png