Taglátogatás a KAPUKOM Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb július 6-án, a kapuvári székhelyű KAPUKOM Kft.-nél tett látogatást.

A KAPUKOM Kft. 2010 óta látja el Kapuvár város közfeladatait. Működteti a fizető parkolóhelyeket, gondozza a város parkjait, valamint a város több, mint 70 hektáros zöldfelületét. Működteti a Rábaköz Rádiót, a Kapuvár 94.5 MHz-en. Balatonakaliban a város régi úttörőtáborának faházait komfortosították, itt nyári szálláshelyeket üzemeltetnek. Több városközponti üzlet bérbeadásával pedig a város közellátását szolgálják. A cég rendszeresen felvállalja a város új beruházásainak beindításával kapcsolatos feladatok koordinálását. Ezek közül is kiemelkedő a város üzemeltetésébe visszakerült strandfürdő újraindítása és két éves üzemeltetése, illetve a húsgyár helyén kialakított új játszótér kezdeti koordinálása. Ellátják a Kapuvári Ipari Park menedzseri feladatait, melynek keretein belül végzik az ipari inkubátorház hasznosítását. 

A cég több mint húsz éve önkéntes tagja kamaránknak, amelynek során számos hasznos programon vettek részt és működtek közre.
A partnerlátogatás célja az új programok megismertetése, a partneri viszonyok fejlesztése volt.

Kamaránkat képviselte Vargáné Molnár Zsuzsanna (elnök, Montázs Kézműhely Egyesület), Illés Tamás (ügyvezető, Ambrózia Kenyér Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs, akiket Németh D. László ügyvezető fogadott.


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png