Taglátogatás a Kiss-Trans 2000 Kft.-nél

A vállalkozás járművei sok-sok kilométerrel a hátuk mögött, szinte egész Európát bejárták.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, szeptember 20-án a Kapuváron működő Kiss-Trans 2000 Kft.-nél tett látogatást.
Kiss János, a Kiss-Trans 2000 Kft. ügyvezetője 1991-ben, vállalkozóként kezdte meg árufuvarozói tevékenységét egy, a vállalkozás telephelyén ma is megtekinthető, Zsuk típusú gépjárművel. A folyamatosan bővülő megrendelések érdekében telephelyük hamarosan a kapuvári ipari parkba költözött és a komfortosabb működés érdekében garázsokat, valamint szerelő műhelyeket hoztak létre. Eközben szükségessé vált az újabb haszongépjárművek beszerzése.
A vállalkozás további növekedése érdekében 2000-ben Kft.-vé alakult. Ettől kezdve a belföldi és nemzetközi fuvarozási szolgáltatás, raktárhelyiségek és irodák bérbeadásával, valamint gépjárműkölcsönzéssel bővült.
2005 egy újabb mérföldkő a vállalkozás életében. A helyi igények figyelembevételével a személyszállítás is felkerült a szolgáltatások közé. Kezdetben helyi- és szerződéses járatokkal, valamint iskolai csoportok és sportegyesületek utaztatásával indult az új ágazat, majd a belföldi és külföldi körutak szervezésével a turizmusba is bekapcsolódtak.
A vállalkozásnak jelenleg 5 munkatársa van, de Kiss János ügyvezető is aktívan kiveszi a részét a napi teendőkből. A cég irányítása mellett utakat szervez, autóbuszt vezet és ha kell, szerelési munkálatokat végez.
Az ügyvezető kiemelkedő értékű társadalmi felelősségvállalása közismert a helyiek körében. Civil szervezetek aktív tagjaként, valamint korábban a kapuvári önkormányzat képviselőjeként és a helyi sportegyesület elnökeként sokat tett és tesz a közösség érdekében.

Tiszteletre méltó vállalkozói életút, példaértékű munkássággal, kitartással és hozzáállással.

A kamarában rejlő lehetőségekről egyeztetett a taglátogatási projekt keretében:

  • Magyar Attila ügyvezető (HI-MOD AUDIO Kft.) és
  • Erdős Vilmos kamarai munkatárs,
  • Kiss Jánossal a Kiss-Trans 2000 Kft. ügyvezetőjével.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png