Taglátogatás a Kugler Cukrászdában

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.
4L4A1811.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi térségének képviselői február 28-án a csornai Kugler Cukrászdában tettek látogatást. A cukrászda története egészen 1908-ig nyúlik vissza, amikor Kugler József elkezdett mézeskalácssütéssel foglalkozni. Őt követte fia, Kugler Gyula cukrász és mézeskalács-készítő, akitől lánya, Kugler Mária vette át a mesterséget. A mézeskalács és keleti csemegék készítésével foglalkozó Mária férje támogatásával és segítségével, 1984-ben építkezésbe kezdett és egy új helyre költöztette vállalkozását. Kugler Mária neve a mai napig közismert a csornai emberek körében, aki hat évvel ezelőtt hunyt el. Fia, Kugler László cukrász már gyermekkora óta részese a családi vállalkozásnak, és 1987. május 23-án ő nyitotta meg a mai helyén található Kugler Cukrászdát. László azóta is töretlen lelkesedéssel vezeti a tradicionális családi vállalkozást, és büszkén számolt be arról, hogy ma már fia, Kugler Gyula cukrász, mint a Kugler Cukrászda ötödik generációs képviselője is a vállalkozásban dolgozik.

A cukrászda alapítói elkötelezték magukat a hagyományos receptek és minőségi édességek készítése mellett. Az évtizedek során a kis cukrászda a város egyik kedvelt találkozási pontjává vált, ahol az emberek összegyűlhetnek egy kávé mellett, miközben élvezhetik a frissen sütött sütemények különleges ízeit. A 1908-ban alapított cukrászda a város édes kincse lett, a vásárlók hűségüket nem csak az ízletes édességekkel, hanem a családias hangulattal és a tradicionális élmények iránti elkötelezettségükkel is kivívták. A Kugler család több mint 100 éve tartó szakma iránti tiszteletét és elkötelezettségét számos szakmai elismerés eredményezte.

A vállalkozás több mint 10 éve önkéntes tagja kamaránknak, mely idő alatt számos programon vettek részt és működtek közre. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.

A látogatás során kamaránk képviselőit Polák Pétert (ügyvezető, PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársat Kugler László ügyvezető és munkatársai fogadták.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png