Taglátogatás a MET-NA Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

4L4A6052.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, május 29-én a veszkényi MET-NA Kft.-nél tett látogatást. A cég 1986-ban alakult Nagy Béla másodállásos esztergályos vállalkozásaként. Ebben az időben a cég által megmunkált gépipari és járműipari alkatrészek a Mezőgép vállalatainak keresletét és a lakosság igényeit elégítette ki. Ezt követően újabb hazai és külföldi vállalkozásokkal bővült a partnerlista, melynek köszönhetően a vállalkozás is folyamatosan fejlődött. A vállalkozás stabilitását az is mutatja, hogy 1997-től már kft. formájában működött tovább. A szélesedő kapcsolatok, növekvő megrendelések eredményeként a családi háznál lévő telephely kicsinek bizonyult. Az új telephely megépítése óriási feladatot jelentett. Több éves előkészítő munka után, az építkezés 2002-ben kezdődhetett el a Mező utcában. 2003 júniusában adták át új, 1100 m2-es üzemcsarnokukat. A gyártás a korszerű gyártócsarnokban még ebben a hónapban elindulhatott. Ennek, valamint versenyképességük megőrzése érdekében, 2002 júniusában megszerezték az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minősítést. Ez nagy lépést jelentett ahhoz, hogy nagy, multinacionális vállalatok nemzetközi beszállítói lehettek. A termelés három műszakban folyik és kb. 350 főt foglalkoztatnak. (forrás: részben metna.hu)

„Nagyon fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, vevői igényekhez alkalmazkodó rugalmasságot és a szállítási pontosságot. Vállalkozásunk kezdettől fogva nagy hangsúlyt helyez termékeinek kiváló minőségére, a vevők megelégedettségének elérésére" - nyilatkozta Nagy László ügyvezető.

A cég 1994 óta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja, ezen belül is a Kézműves Tagozathoz tartozik. Emellett Nagy László ügyvezető, a kamara Fertő-Rábaközi térségi elnökségének is tagja. Kirándulások, egyéb programok, személyes találkozások megszervezése által tartjuk a kapcsolatot a tagozat és térség tagjaival, amelyek során szakmai tapasztalatok cseréjével segítjük egymás munkáját.

A taglátogatás során kamaránk képviselőit Nagy László ügyvezető, Nyerges Csaba üzemvezető és Vámosi-Németh Nikolett irodavezető fogadta. A látogatás részeként hasznos eszmecserére és üzemlátogatásra került sor.

A vállalkozás 24 éve önkéntes tagja kamaránknak, és a kezdetektől részese a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" programnak. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.

A taglátogatás során kamaránkat az alábbi személyek képviselték:

  • Erdős Vilmos –GYMSM KIK
  • Illés Tamás – Ambrózia Kenyér Kft.
  • Molnár Rita – Kapuvári Vízitársulat
  • Polák Péter – PPD Online Kft.
  • Németh Ferenc e.v.
  • Vargáné Molnár Zsuzsanna e.v.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png