Taglátogatás a Modern Consulting Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.4L4A5907.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége február 7-én a kapuvári Modern Consulting Kft.-nél tett látogatást.
A vállalkozás főbb szolgáltatásai: cégalapítás, könyvelés, adó- és üzleti tanácsadás, pályázatírás. Megfelelő szakmai háttérrel és tapasztalattal, referenciákkal, magas hozzáadott értékkel vállalják a gazdasági élet szereplőinek teljeskörű adózási-, számviteli-, bér- és munkaügyi ügyintézését. Érdekük, hogy hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot alakítsanak ki ügyfeleikkel. Ennek érdekében folyamatosan bővítik szakmai ismereteiket és szolgáltatási portfóliójukat. Kapuváron található, jól megközelíthető, tágas irodáikban négy kollégával várják ügyfeleiket.
A Modern Consulting üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi az új üzleti partnerek felfedezése, ezáltal a partneri kapcsolatok bővítése. Ezért is csatlakoztak kamaránk önkéntes tagokból álló üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz, amely számos lehetőséget kínál a gazdasági szereplők együttműködését és fejlődését illetően.
Kamaránk képviselőit, Juronits Norbertet (ügyvezető, Juro Computer Kft.), valamint Nagy Ildikó és Erdős Vilmos kamarai munkatársakat, Németh Martin ügyvezető fogadta.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png