Taglátogatás a mosonmagyaróvári Eszter Kft.-nél

Kamaránk Mosonmagyaróvári térségi elnöke, Csalló Gábor és Kiczenko Mária térségi titkár partnertalálkozón egyeztetett az Eszter Kft. vezetésével.

2023. június 20-án Kelemen Annamária és Kelemen Róbert, az Eszter Kft. tulajdonosai fogadták a Mosonmagyaróvári Térség elnökét, Csalló Gábort és Kiczenko Mária térségi titkárt.
A beszélgetésen röviden betekintést nyertünk a vállalkozás 3 évtizede alatt elért sikerekbe és a jelenlegi kihívásokba.

A vállalkozás 1993-ban kezdte meg tevékenységét Mosonmagyaróváron, mint esztergályos és gépi forgácsoló üzem. A cég az ezredfordulókor nyitott az automatizálás irányába, hogy az egyedi gépgyártással kiszolgálja a térség iparának igényeit.

 

A kezdeti egyszerűbb összeszerelő állomásokból kiindulva mára a teljesen automatán üzemelő, komplex gyártósorok megvalósításáig jutottak.

Az Eszter Kft. az Eszter Bt. jogutódjaként működik 2020. október 1. óta.
A több mint 2000 sikeres projektjük mögött egy fantasztikus csapat áll, amelyet több mint 30 elkötelezett és tehetséges kolléga alkot. Mindannyian együttműködve, összehangoltan dolgoznak azon, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák partnereiknek.

Tudta, hogy AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult⁉️
Az, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte az Eszter Kft. stabilitását, azt jelzi, hogy jó úton járnak a cég építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásuk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg az Eszter Kft.-t a piacon.

Évtizedes gépgyártási tapasztalatuknak köszönhetően tudják garantálni, hogy vevőik igényeit kielégítő rendszereket szállítanak le, így azok a termelékenységet növelni, a költségeket csökkenteni, és a biztonságot fokozni tudják.

A találkozón egyeztettünk arról, hogy a kamara mely szolgáltatásai révén tudja segíteni a térség vállalkozásainak tevékenységét, ehhez értékes viszajelzéseket, javaslatokat kaptunk a vállalkozásvezetőktől, tulajdonosoktól.
Köszönjük az Eszter Kft.-nek az értékes beszélgetést és a meghívást egy jövőbeni, térségi elnökségi céglátogatásra.
További sikereket kívánunk!

Ha többet szeretne megtudni a cégről, látogasa meg weboldalukat!  https://eszternet.hu/

 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»

 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png