Taglátogatás a mosonudvari "AFA" Kft.-nél

A mosonudvari székhelyű „AFA”  Kft-nél jártak kamaránk munkatársai.

AFA Kft. Süli András 20240206.jpg

A mosonudvari székhelyű „AFA”  Kft.-nél tett látogatást február 6-án kamaránk képviseletében Rokob Péter ügyfélkapcsolati referens és Kiczenko Mária térségi titkár, irodavezető.

A cég 1997-ben alakult, egyedi fa külső- és beltéri ajtókat, konyhabútorokat, szobabútorokat, fa lépcsőt, kisebb kiegészítő bútorokat gyártanak prémium kategóriában.
Szakmai és üzleti sikereik alapja a képzett, tapasztalatokkal rendelkező szakembergárda, a minőség és a szerződéses feltételek betartása iránti elkötelezettség.

Honlapjukon betekintést nyerhetnek az érdeklődők a vállalkozás által kínált termékek körébe: www.afakft.hu

A vállalkozás 13 éve kamaránk önkéntes tagja. A cég tulajdonos-ügyvezetője, Süli András 8 éve térségi elnökségi tag, fontosnak tartja a vállalkozások szerepét a pályaorientációban, de véleménye szerint nagy a felelőssége a családoknak, úgy véli, hogy a leghatékonyabb a családi motiváció, orientáció e téren is. Fontos, hogy a szülők időben tudjanak biztosítani gyermekeik számára munkatapasztalatokat, rendszeres felelősségvállalási lehetőségeket. Alkalmat arra, hogy elképzeléseiket, képességeiket valóságos munkahelyi környezetben, feladatok által próbálhassák ki, „tesztelhessék” magukat.

A cégvezető büszke arra, hogy cégükben felesége, Gárdonyi Éva a pénzügy-számvitel területén biztosítja cégük helytállását az üzleti kihívásokkal szemben, és faipari szakember fia is vállalkozásukban dolgozik. Öröm számukra, hogy középiskolába készülő lányuk édesanyja példáját követi és felkészül majd arra, hogy a jövőben e területen erősítse vállalkozásukat.

Köszönjük a szívélyes fogadtatást, az értékes, őszinte beszélgetést Süli Andrásnak és Gárdonyi Évának.


A találkozás során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:
GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png