Taglátogatás a Nemes Pékségnél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.00152.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége február 14-én a csornai Nemes Pékségnél tett látogatást.
A tradicionális, immár 26 éve működő családi vállalkozást Nemes Gábor és Szabó Valéria indította útjára. Kezdetben Fantázia Rétesbár néven futó, méltán közkedvelt üzletüket 4 kollégával működtették, de minőségi termékeiknek és ügyfélcentrikus szemléletüknek köszönhetően folyamatosan fejlődtek és növekedtek. 2001-ben megnyitották első, 2009-ben pedig második élelmiszergyártó üzemüket és pékáru boltjukat Csorna város szívében, ami azóta is rendületlenül szolgálja ki vásárlóit. Az alapítók vezetésével 2012-ben létrejött a SZANE-KO Kft., amit üzlettársukkal, Kovács Istvánnal együtt vezettek, az üzlettárs múlt évben bekövetkezett haláláig. A cég ma már több mint 20 munkatársat foglalkoztat, és közel 100 üzletet és szociális egységet lát el termékeivel. A generációváltás folyamatának részeként az alapítók gyermeke, Csik-Nemes Viktória fiatalos szemlélettel és modern gondolkodással segíti a pékség ügyviteleit.

A Nemes Pékség kínálatában a hét minden napján megtalálhatók friss és ízletes termékek. A ropogós kenyerek között széles választékban szerepelnek a hagyományos fehér, rozs és akár szénhidrát-csökkentett kenyerek is. Az édes fogások rajongói több mint negyven termék közül választhatnak, például házi rétesekből,  kakaós, túrós és lekváros finomságokból is, illetve különböző kalácsokból. Az egészségtudatos vásárlóknak pedig az édességekről se kell lemondani, mivel kínálatukban teljes kiőrlésű kakaós és kókuszos csigák is helyet kaptak. A minőségi alapanyagok és a gondos kezekkel készített pékáruk garantálják a kiváló ízélményt minden egyes falatban.

"A tradíció és a sajátos receptúra kötelez bennünket, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyeket szívesen vásárolnak és fogyasztanak ügyfeleink. Ennek tényét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a soproni Dénes bácsi a mai napig elvonatozik Csornára, hogy a Nemes Pékség kenyeréhez jusson. Persze soha nem feledkezik meg ismerőseiről sem, nekik is visz a kedvencükből. Vállalkozásunk számára fontos a társadalmi szerepvállalás. Számos helyi rendezvény támogatójaként igyekszünk a tőlünk elvárható módon segíteni, ezáltal ezen a téren is valódi társadalmi értéket teremteni. Termékeink között számos olyan található, amely büszkeséggel tölt el bennünket, de egy ezek közül is kiemelkedik, a lányunk nevét viselő Viktória kenyér"  – számolt be büszkén tevékenységükről Szabó Valéria és Csik-Nemes Viktória a pékség mindennapjairól.

A SZANE-KO Kft.  alapítása óta önkéntes tagja kamaránknak és azóta számos programon és rendezvényen vettek részt.

Kamaránk képviselőit, Horváth Nikolett (ügyvezető, Horváth Bau Project Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársakat Szabó Valéria cégvezető és Csik-Nemes Viktória ügyvezető fogadta.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png