Taglátogatás a Páli Lakatos Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, július 20-án a Páli Lakatos Kft.-nél tett látogatást.
A cég 14 éve, egyéni vállalkozásból nőtte ki magát, köszönhetően a folyamatos szakmai fejlődésnek, valamint az új és visszatérő megrendelők bizalmának. Kezdetben lakatosipari tevékenységet folytattak, majd felmérve a piac igényeit, valamint számba véve saját lehetőségeiket, folyamatosan bővítették szolgáltatásaik körét. Ennek köszönhetően ma már az általános, valamint az építőipari lakatos munkák mellett kovácsolt vas-, rozsdamentes-, és alumínium kerítések, korlátok egyedi tervezését és kivitelezését, könnyűszerkezetes épületek, csarnokok építését, valamint Hörmann garázskapuk beépítését, automatizálását is vállalják. Megbízóik számára minden esetben testre szabott, egyedi szolgáltatást dolgoznak ki. Munkáik során rugalmasságukkal és minőségi munkavégzésükkel tesznek eleget a megrendelői igényeknek.
A cég tíz éve önkéntes tagja kamaránknak, amelynek során számos szakmai programon és rendezvényen vettek részt.

A taglátogatás hasznos eszmecserével vette kezdetét, majd az üzemi terület látogatására került sor.
Kamaránkat képviselte, Juronits Norbert (ügyvezető, JURO 2004. Computer Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs, akiket Gecsei Miklós ügyvezető fogadott.


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png