Taglátogatás a Pannónia Üzletháznál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége január 24-én a vitnyédi székhelyű Pannónia Üzletháznál tett látogatást.
Az üzletház tulajdonosa, Németh Lajos 1993-ban indítotte el vállalkozását Vitnyéden, egy harminc négyzetméteres helyiségben. Azóta a Pannónia Üzletház már három hektáron terül el a település határában, és közel 1500 m2-es üzlettel várja vásárlóit. Dolgozói létszámuk a vállalkozás fejlődésével folyamatosan növekedett és ma már 25 kollégával állnak az ügyfelek rendelkezésére. Széles árukínálatukban találhatók kerti- és barkácsgépek, háztartási termékek, növények és kertészeti kiegészítők. Élen járnak a nemzetközi szinten is közkedvelt növényvédelmi és növényápolási, valamint szőlészeti és borászati termékek forgalmazásában. Az üzlet szakképzett dolgozói készséggel adnak hasznos tanácsokat és tippeket, tovább növelve ezzel a vásárlói élményt.

2018-ban saját webshopot indítottak, ahol több ezer termék és hasznos információk várják az ügyfeleket.

A családi vállalkozás életében pár éve jött el az idő, hogy a fenntarthatóság és a hosszú távú tervek elősegítése érdekében a generációváltás folyamatát hatékonyan kezelje. Ennek köszönhetően a vállalkozás irányítása ma már egyre inkább Németh Lajos fia, Németh Attila kezébe kerül.
A folyamatos fejlődés és növekedés mellett számos rangos elismerésben is részesültek az elmúlt három évtized alatt, melyek közül egyik legkiemelkedőbb, hogy 2011 után 2021-ben újra Presztízs Díjra váltak érdemessé.


A vállalkozás három éve önkéntes tagja kamaránknak és azóta számos programon és rendezvényen közreműködtek.
Kamaránk képviselőit, Polák Pétert (ügyvezető, PPD Online Kft.), Németh T. Ferenc egyéni vállalkozót, valamint Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Németh Lajos és Németh Attila fogadták.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png