Taglátogatás a TOKASZ Kft.-nél

Kamaránk Mosonmagyaróvári Térségének képviselői a taglátogatási projekt keretében partnertalálkozón jártak a TOKASZ Kft.-nél.

A GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térségének elnöke, Csalló Gábor és Kiczenko Mária térségi titkár partnertalálkozón egyeztetett a TOKASZ Kft., kamarai önkéntes tag képviselőivel.
Molnár Tamás ügyvezető és munkatársa, Paulik Barbara fogadta a térség képviselőit a vállalkozás óvári irodájában.

A találkozón a vállalkozás megismerhette a kamarai szolgáltatások megújult palettáját, a megyei, tagozati és térségi kamarai rendezvények sokszínűségét, a kamara lobbitevékenységét és e területen elért eredményeit (jogszabály-változtatások). Molnár Tamás pedig bemutatta vállalkozásuk tevékenységi körét, a különböző szakterületeket, a legfontosabb kihívásokat, amelyekre meg kell találniuk a megfelelő válaszokat és meghozni az optimális döntéseket. Megtudtuk, hogy időhiány miatt a korábbi években nem tudták kihasználni a kamara nyújtotta lehetőségeket, de tavaly a cég képviseletében Paulik Barbara már részt vett egy külföldi tanulmányúton Olaszországban, amelyről nagyon hasznos tapasztalatokkal tért haza. Tervezik, hogy a jövőben tudatosabban élnek a kamara szolgáltatásaival, vesznek részt aktivitásokban.

Köszönjük a tartalmas beszélgetést!
A vállalkozás működtetéséhez további kitartást és sikereket kívánunk.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

 

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

 

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

 

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu» 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png