Taglátogatás a Varga Fémszerkezetgyártó és Forgalmazó Kft-nél

A családi vállalkozás több mint 40 éve foglalkozik fémmegmunkálással.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb október 18-án, a Gyóró községben működő Varga Fémszerkezetgyártó és Forgalmazó Kft-nél tett látogatást.
A vállalkozás ügyvezető-tulajdonosa, Varga Zoltán 1980-ban kisiparos mesterként, tetőcsomagtartók gyártával kezdett foglalkozni. Az elkövetkezendő egy évtized során a szorgalmas munkának és kiváló szakértelemnek köszönhetően a vállalkozás termékpalettája és gépparkja folyamatosan fejlődött, melynek köszönhetően 1993-ban saját tulajdonú társas vállalkozássá alakultak. Ekkor kezdtek el acélszerkezetű, ipari és mezőgazdasági csarnokok, tárolók generálkivitelezésével is foglalkozni. A 2000-es évek közepétől a generálkivitelezés háttérbe szorult, helyét az autó-, és gépipari alkatrészgyártás vette át. Napjainkban modern, CNC-vezérelt gépekkel, robothegesztő-technológiával bármilyen egyedi ipari igényt ki tudnak szolgálni.

A családi vállalkozás több mint 40 éve foglalkozik fémmegmunkálással, fémszerkezetek gyártásával, cső- és síklézer (CO2 vágás) vágással, robothegesztéssel, kézi hegesztéssel, CNC-élhajlítással.
A generációváltás folyamata sikeresen zajlik, a vállalkozás ügyvezetése ma már Varga Zoltán és lánya, Varga Eszter kezében van.

A Varga Kft. 2000 óta önkéntes tagja kamaránknak, melynek lehetőségeiről egyeztetett a taglátogatási projekt keretében:

  • Galambosi Gábor (Reparatur Trans Kft.)
  • Illés Tamás (Ambrózia Kenyér Kft.),
  • Németh Ferenc egyéni vállalkozó,
  • Erdős Vilmos kamarai munkatárs,
  • Varga Eszter és Varga Zoltán cégvezetőkkel.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png