Taglátogatás a Winkler Villamosság Kft-nél

Kamaránk taglátogatási projektje keretében Winkler Dénessel, a mosonmagyaróvári Winkler Villamosság Kft. ügyvezetőjével találkoztunk.

Csalló Gábor, Mosonmagyaróvár térségi kamarai elnök és Kiczenko Mária térségi irodavezető bemutatta kamaránk megújult szolgáltatási kínálatát és megismerte, milyen kamarai, üzleti, vállalkozásfejlesztési rendezvényekre látogatna el szívesen a Winkler Villamosság kereskedelmi csapata.

A Winkler Villamosság Kft. 1990-óta forgalmaz villamossági anyagokat Mosonmagyaróváron. Működésük kezdetétől fogva szolgálják ki a környező gyárakat, ipari létesítményeket, cégeket, valamint a villanyszerelőket ipari és épület-villanyszerelési anyagokkal. Többnyire a gyártóktól történő beszerzéseiknek köszönhetően igyekeznek mindig versenyképes árakat és a lehető legrövidebb szállítási határidőt biztosítani.
Kínálatukba tartoznak többek között az épületvillamossági anyagok, pl. csövek, csatornák, dobozok, mérőhelyek, vezetékek, kábelek, kapcsolók, dugaljak; ipari villamossági anyagok, szekrények, sínek, ipari erőátviteli és vezérlő kábelek, vezérléstechnikai elemek, PLC-k, frekvenciaváltók, villanymotorok; kommunikációs hálózati elemek, pl. UTP kábelek, rack szekrények, kommunikációs csatlakozók, kamerák. Forgalmaznak továbbá lakásvilágítási termékeket, csillárokat, fali-, álló- és asztali lámpákat, egyéb fényforrásokat. Lakásvilágítási termékeik lámpa webáruházukban, a www.lampabolt.hu címen érhetők el.
A Winkler Villamosság Kft. szakképzett kollégái szaktanácsadással és gyors, kedvező ajánlattal állnak ügyfeleik rendelkezésére.

A találkozás során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.


Köszönjük az értékes beszélgetést Winkler Dénesnek! 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:
GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png