Taglátogatás a Zöldfa Vendéglőnél

Csorna tradicionális étterme a város szívében fogadja vendégeit.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, november 8-án a csornai Zöldfa Vendéglőben tett látogatást.
A vendéglő 1985-ben nyitotta meg kapuit a páli származású Kozma család működtetésében. Érdekessége, hogy egy apáról fiára szálló vállalkozásról van szó, melynek üzemeltetője Kozma Csaba egyéni vállalkozó.
Az étterem belseje családias hangulatot áraszt. A régmúlt építészetet idéző boltíves „beülők”, valamint a nagy, tágas, szabad tér nosztalgikus érzést nyújt a vendégeknek. A rábaközi kézműves termékekkel díszített asztalok, valamint a Zöldfára jellemző zöld színdominancia az éttermi kiegészítőkön megnyugtató egységes képet alkot. Az étkezési szünetekben a falakon elhelyezett fotókon, leírásokon és kiállítási tárgyakon nyomon követhetjük az étterem történetét.
Kozma Csaba éttermi szolgáltatásával számos városi protokollrendezvény lebonyolításában jelen van. A helyi iskolákat, egyházi, sport és egyéb civil szervezeteket rendszeresen támogatja. Kiemelt figyelmet fordít a helyi hagyományok ápolására, pl. helytörténeti programok, gasztronómiai és borklubok szervezésével.

Kozma Csaba vállalkozása 2000 óta önkéntes tagja kamaránknak, amely idő alatt számos kamarai programon és rendezvényen működött közre. Emellett a kamara Kereskedelmi Tagozatának, valamint  Fertő-Rábaközi Téréségének is elnökségi tagja.
Munkájáért és példaértékű társadalmi szerepvállalásáért az elmúlt évtizedek alatt számos elismerésben részesült, melyek közül legutóbb a Pro Csorna Emlékérem kitüntetést vehette át.

A taglátogatáson részt vettek

  • Magyar Attila (HI-MOD Audio Kft.),
  • Németh Ferenc egyéni vállalkozó,
  • Erdős Vilmos kamarai munkatárs.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök