Taglátogatás az ECO-VILL TEXT Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, november 22-én az ECO-VILL-TEXT Kft.-nél tett látogatást.
A 2016-ban alakult, kapuvári székhelyű vállalkozás fő tevékenysége női és férfi fehérneműk gyártása. Hazai és külföldi megbízóik számára havonta 12-13 000 db terméket gyártanak. Több mit húsz éves szakmai tapasztalatukra alapozva indították el saját márkás termékeik gyártását. Így született meg az ETRE Organic Underwear márka, és vele együtt a környezetbarát és egészséget is támogató termékek gyártása.
"Nagyon szeretjük a divatot és azt a csodálatos és állandóan változó világot, amelyben élünk és cselekszünk. De néha azt is gondoljuk, hogy ez a nyugati világban túlságosan felgyorsult. Egy kicsit lassítani próbálva, mi azt a divatot követjük, ami nem változik állandóan, és megőrzi relevanciáját. Így, amikor szezonról szezonra készítjük új kollekcióinkat, mindig számíthat arra, hogy a kiindulópont a klasszikus divatruházat. Amit visel, támogatja az életmódját, az utat, amin jár és amiben hisz!" – osztotta meg az ETRE vízióját a kamara képviselőivel Tóthné Erzsébet ügyvezető.

Az alapító, édesanyja nyomdokaiba lépve döntött úgy, hogy kipróbálja magát a textiliparban. Sok év gyártási tapasztalat megszerzése után, 2014-ben önálló vállalkozásba kezdett. Egy év eltelte után kis csapatával már 7000 db terméket gyártottak havonta. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2016-ban férjével megalapították az ECO-VILL-TEXT Kft.-t, és ezt követően létrejött az ETRE márka, mely olyan szemléletet képvisel, ami az egészség megőrzését , a fenntarthatóságot és a környezettudatosságot részesíti előnyben.
A vállalkozás nem csak a fenntarthatóságra, a pályaorientáció elősegítésére is nagy hangsúlyt fektet. A ruhaipar népszerűsítésével részt vettek a kamaránk által szervezett Rábaközi Szakmabörzén, de a Mesterségem Címere szakmázó nyári táborban is közreműködtek.

A taglátogatás során kamaránkat képviselte Polák Péter (PPD Online Kft.), Zambó Péter (Fensterwerk Kft.), Németh T. Ferenc (egyéni vállalkozó) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png