Taglátogatás az fws online Zrt.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

4L4A1411.jpg

A 2007-ben létrejött, kezdetben Kft. formájában, majd 2023. február 1-től fws online Zrt. néven működő vállalkozás székhelye Fertőszentmiklóson található. Fő tevékenységük egyedi weboldalak és egyedi webáruházak fejlesztése, saját design tervezéssel. Emellett domaint és webtárhelyet is üzemeltetnek, de külső rendszerek (CRM-ek, fizetési rendszerek, számlázó rendszerek, stb.) integrálásában is hatékony piaci szereplők. A szolgáltatási portfóliójuk meghatározó részét képező szakmai tanácsadás segíti a legoptimálisabb megoldások, a megbízó arculatához illeszkedő, személyre szabott dizájn elkészítését.

"Közös célunk, hogy egyedi fejlesztéseinkkel segítsük azokat a haladó vállalkozásokat, akik kinőtték a sablon megoldásokat. Ahhoz, hogy megadjuk ezt a támogatást partnereinknek, professzionális eszközökkel, világszínvonalú technológiával dolgozunk és minden esetben keressük az innovatív megoldásokat. Mindig arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk, tanuljunk. Csapatunk minden tagjának fontos, hogy szakmai célokat tűzzön ki és elérje azokat. A tanuláshoz minden adott: belső ötletelések, képzések mellett külsős tréningek, előfizetés online oktatási anyagokhoz és könyvek is a rendelkezésünkre állnak ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk szakterületünkön." - számolt be büszkén Németh Dávid vezető értékesítő és Polgár Péter projektvezető a kamaránk képviselőivel folytatott beszélgetés során.

A vállalkozás professzionális működését hűen tükrözik kiemelt munkái, melyek között megtalálhatók a Leier nemzetközi cégcsoport, az emeléstechnikai piacon élenjáró Megakrán Nyrt., valamint a Gysev Cargo Zrt., a Szidónia Kastélyszálló és több önkéntes kamarai tagsággal rendelkező vállalkozás weboldala, mint pl.:

 • B-West Csoport
 • Fém-Flex Kft.
 • FULL-SOPRON Kft.
 • Horváth Bau Project Kft.
 • Horváth Tanoda Kft.
 • Kovács Bau Kft.
 • Páli Lakatos Kft.
 • Török Gáz Kft.

Az ügyfélkozpontú szemlélet, a minden szempontból optimális megoldások és a kiváló szolgáltatási színvonal számos elismerést eredményezett:

 • Ajánlott Munkahely
 • Családbarát Munkahely
 • Kamara Által Ajánlott Vállalkozás – 2019-2024
 • Szerethető Munkahely – 2017, 2019, 2020

A vállalkozás alapítása óta önkéntes tagja kamaránknak. Közösségi szemléletüknek köszönhetően számos kamarai program aktív résztvevői és közreműködői. Emellett Fekete Attila alapító tulajdonos 2020 óta a kamara Fertő-Rábaközi Térségének és Szolgáltatási Tagozati elnökségének is tagja.

A látogatás során kamaránkat Magyar Attila (ügyvezető, HI-MOD Audio Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs képviselte.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png