Taglátogatás az U.N. Transbau Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

0254.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének képviselői március 6-án a csornai U.N. Transbau Kft.-nél tettek látogatást. A 2013-ban létrejött vállalkozás kavics, murva, homok, cement, illetve transzportbeton értékesítéssel foglalkozik. Jelenleg 6 db nyerges billencs vontatóval vállalják építőipari alapanyagok közúti szállítását. Meghatározó partnerük a Duna-Dráva Cement Kft. és a Danucem Magyarország Kft. ahová napi rendszerességgel szállítanak, de számos környékbeli vállalkozással (jellemzően magas-, mély- és útépítő cégekkel) is rendszeres üzleti kapcsolatba állnak. Csornai telephelyükön lakossági ügyfeleket is kiszolgálnak. Ugyanitt NH-VW 3x18m 60t típusú hitelesített hídmérleggel bérmérést is végeznek. Bobcat T66 kompakt gumihevederes csúszó kormányzású többfunkciós munkagépük segítségével vállalják zöldterületek kezelését, gondozását. Bobcat E19 forgókotró, valamint Wolf WL825E33 homlokrakodó gépjeik nagyban segítik a telephelyi rakodást, de külső munkavégzési helyszíneken is hatékonyan, rövid határidővel tudnak minőségi munkát végezni.

A vállalkozás ügyvezetője,
Udvardi Krisztián Sándor
, a Pannon Beton Kft.-nél kezdte szakmai pályafutását, ahol területei vezetői pozícióban segítette a vállalkozás működését és fejlődését. Ezt követően a Holcim Zrt. foglakoztatásában, három város betonkeverő üzeméért felelt egészen addig, amíg 2013-ban elindította saját vállalkozását. Több évtizedes szakmai tapasztalata nagyban hozzájárul vállalkozása professzionális és stabil működéséhez.

A vállalkozás 2017 óta önkéntes tagja kamaránknak, mely idő alatt számos programon vettek részt és működtek közre. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.
A látogatás során kamaránk képviselőit, Magyar Attila ügyvezetőt (HI-MOD AUDIO Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Udvardi Krisztián Sándor ügyvezető fogadta.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png