Taglátogatás Kiss-Mihály József egyéni vállalkozónál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.0016864.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, július 03-án, Kiss-Mihály József egyéni vállalkozónál tett látogatást. A vállalkozás fő tevékenysége villanyszerelési anyagok kiskereskedelmi forgalmazása.
A kapuvári Kiss-Mihály József 50 éve kezdett villanyszerelőként dolgozni. A szakma űzése mellett végigjárta a ranglétrát és több szakmai minősítést és elismerést is szerzett az elmúlt évtizedek során. 1992-ben megnyitotta saját üzletét, amelyben villanyszerelés anyagokat kezdett forgalmazni.

Kapuvár szívében, a város központi részén található villanyszerelési kisbolt több mint harminc éve szolgálja ki a lakosság és a szakemberek igényeit. A bolt célja, hogy minden vásárló számára minőségi termékeket és szakértői tanácsokat nyújtson, legyen szó akár otthoni felújításról, akár ipari projektről.

Szolgáltatásaik:

  • Széles termékválaszték: Villanyszerelési eszközök és anyagok széles skáláját kínálják, beleértve kábeleket, kapcsolókat, biztosítékokat, lámpatesteket, aljzatokat és sok más kiegészítőt.
  • Szakértői tanácsadás: Tapasztalt üzletvezető készséggel segít a megfelelő termékek kiválasztásában, valamint hasznos tippekkel látja el a vásárlókat a telepítés és karbantartás terén.
  • Egyedi megrendelések: Különleges igények esetén egyedi megrendeléseket is vállalnak, így biztosítva, hogy minden projekt sikeresen megvalósuljon.
  • Versenyképes árak: Minőségi termékeiket kedvező áron kínálják, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Kizárólag elismert gyártók termékeit forgalmazzák, így garantálva a hosszú élettartamot és a biztonságot. A több évtizedes szakmai tapasztalat pedig kellő garancia arra, hogy a vásárlók megbízható forrásból informálódhassanak.


A vállalkozás 2000 óta önkéntes tagja kamaránknak. Ezalatt az idő alatt több kamarai programon is részt vettek. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.

Kamaránk képviseletében, Erdős Vilmos térségi titkár, Illés Tamás ügyvezető (Ambrózia Kenyér Kft.), valamint Németh Ferenc egyéni vállalkozó tett látogatást a vállalkozónál.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png