Taglátogatás Kleizer Lászlóné mesterfodrásznál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

4L4A5828.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége április 24-én Kleizer Lászlóné mesterfodrásznál tett látogatást.
Kleizer Lászlóné, 1987-ben indította vállalkozását és nyitotta meg fodrászszalonját Kapuváron. A szalon a vállalkozó hosszú és sikeres pályafutásának köszönhetően ma már ikonikus helyként szolgál a vendégek számára. A magasszintű tudás és szakmai tapasztalat, a barátságos és vendégszerető légkör teszi igazán egyedivé azt a szolgáltatást, melyet a mesterfodrász nyújt vendégei számára. A fodrászszalon szolgáltatási portfóliója, a stílus és igényesség kibontakoztatása mellett a hajvágás és a frizurakészítés személyre szabott megoldásait kínálja.

Kleizer Lászlóné szakma iránti elkötelezettségét hűen tükrözi, hogy az elmúlt közel 4 évtized munkássága alatt 30 tanulófodrásznak szolgált gyakorlati helyként vállalkozásával. Emellett több munkatársat is foglalkoztatott, ezzel is segítve az álláskeresők munkaerőpiaci integrációját. Mindamellett a vállalkozás 2006 óta önkéntes tagja kamaránknak, melynek köszönhetően több szakami program megvalósításában segítette a fodrász szakma népszerűsítését. Emellett, 2016 és 2024 között a Fertő-Rábaközi Térség és a Kézműipari Tagozat elnökségének tagjaként, valamint több szakmai csoport vezetőjeként segítette a kamara munkáját.

A látogatás során kamaránkat Polák Péter (ügyvezető, PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs képviselte.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png