Taglátogatás Kondor-Tar Andrea kistermelőnél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

4L4A0861.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, június 7-én Kondor-Tar Andrea kistermelőnél tett látogatást. A csornai hölgy és férje, Kondor András nemrégen indították őstermelői tevékenységüket, melynek fő profilja gyógynövénykészítmények előállítása. A családi vállalkozás, Levendula ÁLOM kert fantázia néven jól ismert a helyiek körében. Termékeik kizárólag természetes, vegyszermentes alapanyagokat tartalmaznak, mesterséges összetevőket, színezéket nem használnak. A növényi alapanyagokat saját maguk termesztik, melyek hosszas gondozást és törődést igényelnek. Legújabb termékük a levendulás és rozmaringos szappan, valamint a fürdőbomba is közkedvelt az ügyfelek körében.

Legfőbb termékeik:

  • szörpök
  • aromavizek
  • olajok
  • szirupok
  • krémek
  • ételízesítők
  • ajándéktárgyak

"Termékpalettánk évszakok szerint változik, igazodva a szezonális növényekhez. A gyógynövények természetes alternatívát kínálnak a mesterséges gyógyszerekkel szemben és hozzájárulnak az egészséges, harmonikus életmódhoz. A gyógynövényekből készült termékeink segíthetnek megelőzni és enyhíteni a betegségeket, erősíthetik az immunrendszert, csökkenthetik a stresszt, javíthatják az emésztést, a bőr állapotát" - nyilatkozta Kondor-Tar Andrea őstermelő és kistermelő.

A minőséget és elhivatottságot hűen tükrözi, hogy levendulaszörpjük 2023-ban az ÉV Kiváló Terméke díj elismerést kapta, amely rendkívül közkedvelt a vásárlók körében. Andrea, mint a helyi termelő értékek képviselője, 2024-ben a Szakmai Elit Kiskereskedelem márkanagykövete és elnöke megbízásban részesült.

A Levendula ÁLOM kert termékek elérhetőek a vállalkozás telephelyén, de megtalálhatóak vásárokon és egyéb térségi rendezvényeken egyaránt.

A taglátogatás során kamaránkat Erdős Vilmos (kamarai munkatárs) valamint Németh Ferenc és Vargáné Molnár Zsuzsanna egyéni vállalkozók képviselték.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png