Taglátogatás Pintér Fábián autószerelő mesternél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.
4L4A9756.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége február 21-én Pintér Fábián autószerelő mesternél tett látogatást.
A kapuvári Pintér Fábián 1990-ben indította vállalkozását és nyitotta meg autószerelő műhelyét. A folyamatos szakmai fejlődésnek és az ügyfélorientált szemléletnek köszönhetően a vállalkozás meghatározó szereplővé vált az autószerelés területén, a térségben. Széleskörű szolgáltatásaik magukban foglalják a járművek diagnosztikáját, a rendszeres karbantartást, a futómű-beállítást, a motorjavítást és eredetiségvizsgálatot. Kiemelt figyelmet fordítanak az alkatrészek minőségére és a precíz munkavégzésre, hogy ügyfeleik biztonságban és elégedetten hagyják el műhelyüket.

"Mindig is az ügyfelek iránti elkötelezettségem motivált abban, hogy közel 40 éve azzal foglalkozzak, amit szeretek. Nem mellesleg a hosszú idő alatt hosszú távú kapcsolatok is szövődtek az autótulajdonosokkal, akik megbíznak járműveik gondozásával. Emellett mestervizsgás autószerelőként számos tanulónak tudtam segíteni a szakma fortélyainak az elsajátításában, akik zömében ma is szakmájukban dolgoznak. " –
mesélt büszkén a vállalkozó a múltbéli történésekről.

Pintér Fábián egyéni vállalkozó 2000 óta önkéntes tagja kamaránknak, azóta számos hasznos programon és rendezvényen vett részt. Pintér Fábián 2020-tól a Fertő-Rábaközi térség elnökségének is tagja.

A látogatás során kamaránkat Polák Péter (ügyvezető, PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs képviselte.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png