Taglátogatás Pintér Fábiánné mesterfodrásznál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

4L4A9807.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége február 21-én Pintér Fábiánné mesterfodrásznál tett látogatást.
Pintér Fábiánné, a Kapuvári Fodrász Szövetkezet dolgozójaként, majd csoportvezetőjeként kezdte szakmai pályafutását, ahol 15 évig dolgozott.  Ezt követően, 1987-ben indította vállalkozását és nyitotta meg fodrászszalonját. A szakma iránti elkötelezettségnek és a kreativitás iránti szenvedélynek köszönhetően, folyamatosan követte az új trendeket és technikákat, vendégei legnagyobb megelégedésére. A Kapuváron található fodrászszalon szolgáltatási portfóliója, a stílus és igényesség kibontakoztatása mellett a hajvágás és a frizurakészítés személyre szabott megoldásait kínálja.

"Az eltelt évtizedek során a hűséges vendégkör és a jó hírnév segítette vállalkozásomat abban, hogy a város egyik meghatározó fodrászszalonjaként működjünk. Ez alatt az idő alatt volt szerencsém több diák gyakorlati képzésében is közreműködni, és számos kolléganővel együtt dolgozni. Jó érzéssel tölt el, hogy legtöbbjük ma már saját fodrászszalont üzemeltet. Emellett a Szakmai Vizsgabizottság tagjaként, fodrász szakvizsgákon is közreműködhettem, így is segítve a szakma fejlődését és népszerűsítését."  – emlékezett vissza büszkén pályafutására a vállalkozó.

A magas szintű szakmai tudást több szakmai elismerés és megbecsülés követte, melyek közül néhány a teljesség igénye nélkül:

  • Az Ipari Szövetkezet Kiváló Dolgozója –  1982
  • Mestervizsga – 1984
  • Kamarai Aranydiploma – 2000
  • Mestervizsga Elnöki Névjegyzék – 2010
  • Kamarai Ezüst Plakett – 2011
  • Kamarai Munkáért Emlékplakett – 2012
  • Szakképzési Díj – 2014
  • Kézműipari Tagozati Díj – 2018

Pintér Fábiánné egyéni vállalkozása a kezdetek óta önkéntes tagja kamaránknak, azóta számos hasznos programon és rendezvényen vett részt és működött közre. Emellett 1994 és 2020 között a Fertő-Rábaközi Térség és a Kézműipari Tagozat elnökségének tagja, valamint több szakmai csoport létrehozója volt.

A látogatás során kamaránkat Polák Péter (ügyvezető, PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs képviselte.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png