Taglátogatás Rácz István kőfaragó mesternél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi térségének küldöttsége legutóbbi alkalommal, augusztus 8-án Rácz István egyéni vállalkozónál tett látogatást.

A bősárkányi vállalkozó 1976-ban kezdett önálló iparosként tevékenykedni. 1978-ban sikeres mestervizsgát tett, mellyel Magyarország legfiatalabb mesterévé vált. A kőfaragó mester szakma iránti elhivatottsága azóta is töretlen és tervekkel övezve várja, hogy pár év múlva 50. életévébe lépjen vállalkozása. Bősárkányban található telephelyüket tágas ügyfélfogadó, rendezett munkakörnyezet és színvonalas technológia jellemzi. Munkatársaik szakértelmének is köszönhetően számos temetői, köztéri és épület munkát készítettek megrendelőik megelégedésére.
Építőipari munkáik között mindig kiemelt figyelem kiséri a közterületi munkálatokat, mivel azok a közösség számára készülnek.
A közel 50 éves vállalkozás életében sok minden változott, de egy valami nem: a minőség és a szakma iránti elhivatottság.

A vállalkozó kezdetek óta tagja kamaránknak, ezalatt számos szakmai programon és rendezvényen vett részt.

A taglátogatás során az üzem megtekintése mellett hasznos eszmecserére került sor.
Kamaránkat képviselte Németh T. Ferenc egyéni vállalkozó és Erdős Vilmos kamarai munkatárs, akiket Rácz István vállalkozó fogadott.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png