Taglátogatás Szalai Katalin egyéni vállalkozónál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, augusztus 17-én Szalai Katalin kozmetikus mesternél tett látogatást, aki 2010-ben indította el vállalkozását és több mint 10 éve önkéntes tagja kamaránknak.
A Szárföldön található Katica Szépségszalon néven működő telephely teljeskörű szépségipari szolgáltatással, hangulatos környezetben, kedves munkatársakkal várja a vendégeket.
Kozmetikai szolgáltatásaik között a műszempilla készítésétől kezdve a mikrodermabráziós kezeléseken át a relaxáló kezelésekig széleskörű szolgáltatási portfólióval rendelkeznek. A szalonban fodrászat, pedikűr és masszázs is működik, amelyek szintén közkedveltek a vendégek körében.
A vállalkozás duális képzőhelyként tanulók foglalkoztatásában is közreműködik.
A Katica Szépségszalon egy olyan hely, ahol minden a szépség, a felfrissülés és a kikapcsolódás körül forog.

A taglátogatás során a szalon megtekintése mellett hasznos eszmecserére került sor.
Kamaránkat képviselte Németh T. Ferenc egyéni vállalkozó és Erdős Vilmos kamarai munkatárs, akiket Szalai Katalin vállalkozó fogadott.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png