Taglátogatás Szalóky Tibor egyéni vállalkozónál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

4L4A0495.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, június 5-én Szalóky Tibor egyéni vállalkozónál tett látogatást. Az 1989 júliusában alakult vállalkozás székhelye Mihályiban található. A vállalkozás helyszínéül szolgáló épület 200 m2 nagyságú, könnyűszerkezetes épület, amely 2014-ben készült és teljes egészében saját forrásból valósult meg. A műhelybővítés lehetővé tette a géppark bővülését is, ezáltal növelve a produktivitást.
A vállalkozás fő tevékenysége gépi forgácsolás, amely első sorban CNC és hagyományos esztergálást és marást foglal magában. A családi vállalkozásnál kezdetben hagyományos esztergán (E-400), majd később CNC esztergán folyt a termelés. A jelenlegi géppark egy modern CNC marógépből, kettő korszerű CNC esztergából, hagyományos esztergákból, oszlopos fúrógépekből, szalagfűrészből és kézi szerszámgépekből áll. A vállalkozás fejlődése során a partnerek száma kibővült és kiegészült exporttevékenységgel is, amely ausztriai megrendelések teljesítését jelenti. Ezzel párhuzamosan a megbízások komplexitása is megnövekedett, ami az elvállalt megbízások teljesítéséhez szakmai partnerek együttműködését tette és teszi jelenleg is szükségessé.

„Törekedni a tökéletességre, mert csak ez visz előbbre! Munkám során mindig ez a szemlélet vezérelt. Büszke vagyok elért eredményeinkre és arra, hogy ma már mindezt fiammal, Szalóky Dáviddal együtt tudjuk megvalósítani" – nyilatkozta Szalóky Tibor ügyvezető.

A taglátogatás során kamaránkat Erdős Vilmos (kamarai munkatárs), Németh Ferenc (egyéni vállalkozó), Németh Martin (Modern Consulting Kft.) és Vámos Annamária (Rábaköz.hu) képviselte.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png