Tájékozódjon a támogatási lehetőségekről!

Az alábbiakban a gazdaságvédelmi akcióterv keretében létrehozott, a koronavírus-járvány által érintett vállalkozások támogatására vonatkozó lehetőségeket olvashatja.

EXIM kárenyhítő programok 2020

Az EXIM koronavírushoz kapcsolódó kárenyhítő hitel-, hitelfedezeti és biztosítási programjairól részletes tájékoztatás itt érhető el.

Az információkat folyamatosan frissítik, így azoknak a programoknak az esetében is, amelyeknél még nincsenek fent a pontos részletek, május második felében lesz tájékoztatás.

HIPA Versenyképesség-növelő támogatási program

A HIPA weboldalán elérhető a Versenyképesség-növelő támogatásról szóló pályázati felhívás a vállalatok számára. A keretösszeg a Külgazdasági és Külügyminisztérium a koronavírus-járvány következtében szükségessé vált versenyképesség-növelő támogatásról szóló 7/2020. (IV.16) rendelete alapján 50 milliárd forint.

MFB koronavírus-mentőcsomag

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a hozzá tartozó vállalatcsoport (MFB Csoport), összesen 1490 milliárd forint keretösszegű finanszírozási csomagot bocsát a magyar vállalkozások rendelkezésére összehangolt hitel-, tőke- és garancia programokon keresztül.

https://www.mfb.hu/kozlemenyek/az-mfb-csoport-kozel-1500-milliard-forinttal-segiti-a-gazdasag-ujrainditasat-osszehangolt-hitel--toke--es-garanciaprogramok-indulnak-n1126

Új Széchenyi kártya hitelek május 15-től

A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Programban új hitelkonstrukciókat vehetnek igénybe a vállalkozások. Kattinston a linkre a részletekért!


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png