Tájékoztató dokumentum a felnőttképzési rendszer változásairól

A tájékoztató célja, hogy a stratégiai megfontolások keretrendszerébe foglalja a felnőttképzési rendszer legfontosabb változásait.

A tájékoztató ide kattintva érhető el.

"A megújult felnőttképzési rendszer szerinti képzések 2020. szeptember 1-jétől indíthatók (ezzel párhuzamosan, 2022. december 31-ig a korábban hatályos jogszabályok alapján működő képzések is folytathatók.) Az elmúlt időszakban számos visszajelzés és kérdés érkezett a szakpolitika részére a felnőttképzés szereplői – elsősorban a felnőttképzők, a (belső képzéseket folytató) vállalatok és a képzésben részt vevő személyek – részéről a megújult felnőttképzési rendszer új szabályozásával kapcsolatban.

Ezekre a jogalkalmazói kérdésfelvetésekre is alapozva készült el e tájékoztató, amelynek célja, hogy a stratégiai megfontolások keretrendszerébe foglalja a felnőttképzési rendszer legfontosabb változásait, és gyakorlatias módon – példákkal alátámasztva – bemutassa, elmagyarázza azokat" – olvashatjuk az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiadott dokumentum bevezetésében.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png