Támogatás kezdő és haladó exportőröknek

Lépjen felkészülten a külpiacra! A Fit for Export pályázati program a hazai kkv-kat készíti fel a külpiacokon való megjelenésre.

 

A GINOP-1.3.7-19 kódszámú, Fit for Export pályázat a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség gondozásában valósul meg 2021 október és 2022 december közötti időszakban. A program célja a hazai kkv-k felkészítése a külpiacokon való megjelenésre.
A pályázati előregisztráció során valamennyi érdeklődő exportérettségi felmérésben részesül. A felmérés 5 dimenzió mentén vizsgálja a vállalkozásokat. Az adatok kiértékelése után a cégvezetők átfogó képet kapnak az exportképesség szempontjából fontos erősségekről, az esetlegesen fejlesztésre szoruló területekről.
A pályázók exportérettségi besorolásuk alapján különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe, melyek mindegyike a külpiaci sikeres megjelenéshez járul hozzá. A pandémia okozta, átalakult kereskedelmi folyamatokra tekintettel, a HEPA rendkívül gyorsan reagált és iHEPA néven online igénybe vehető szolgáltatáscsomagot dolgozott ki.
A felkészülés alapja a naprakész ismeretek átadása. A Fit for Export projekt során a kedvezményezettek e-learning tananyagokon keresztül sajátíthatják el az alapvető ismeretek az e-kereskedelemről és online hirdetési eszközökről. Az online képzések során a trénerek a költséghatékonyságuk miatt népszerű internetes marketing eszközöket, a közösségi médiában alkalmazható technikákat mutatják be. A személyes jelenlét mellett megvalósuló gyakorlati workshop a rövid, lényegretörő, célzott információátadási módszerekhez (pitchelés technikája) nyújt gyakorlati ismereteket.

A pályázatról részletes leírás az alábbi linken olvasható:
https://hepa.hu/hirek/Tamogatas-kezdo-exportoroknek

A pályázat előregisztrációs oldala az alábbi linken érhető el:
https://exporterettseg.hepa.hu/index.php/hu/fitforexport

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png