Tetőfedők és Bádogosok Szakmai Napja Kapuváron

Második alkalommal került megrendezésre a Rábaköz legnagyobb, tetőfedőknek és bádogosoknak szóló szakmai rendezvénye.

Szakmai kiállítók, színvonalas termékbemutatók és gazdag programkínálat várta azokat a vállalkozókat, akik ellátogattak a B-West-Ker Kft. szakmai napjára, melyen kamaránk Fertő-Rábaközi térsége is képviseltette magát.
Üzleti találkozóval vette kezdetét az aznapi programsorozat, majd Földesi Balázs a cég ügyvezetője köszöntötte a meghívottakat. Ezt követően a termékbemutatóké volt a főszerep, amelynek során sok hasznos információval gazdagodhattak a szakma képviselői. A rendezvényen több hazai és nemzetközi cég kiállítóként működött közre
A cég 2017. év szeptemberében alakult egyszemélyes tulajdonú Kft-ként. Megalakulása B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nevéhez vezethető vissza, amely 2010. év októberében indult szintén egyszemélyes vállalkozásként. A cég tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, illetve bádogozással foglalkozott elsősorban, majd fejlődése során a fő profil megmaradt, de tevékenységi körébe bekerült a tetőfedő anyagok azon belül is a lemezfedési anyagok, bádogos termékek kereskedelme is. Ezen fejlődésnek köszönhetően a tulajdonos úgy döntött, hogy elválasztja a kereskedelmet a kivitelezéstől.

A kamarai standnál: Csapó Péter a Fertő-Rábaközi Térség elnöke, Erdős Vilmos a térség irodavezetője és Farkas Tamás, a Polyversio Kft. ügyvezetője, az önkéntes kamarai tagság előnyeiről egyeztettek.

Tekintse meg képgalériánkat, amely az oldal alján található.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png