TORINO FASHIONMATCH 2020 – Online B2B

Torino Fashionmatch 2020 címmel nemzetközi online üzletember találkozót és konferenciát szerveznek a Torinoi Divathét részeként október 5-8. között.

TorinoFashion

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Torinoi Divathét és a rendezvény keretein belül zajló offline és online nemzetközi-üzletember találkozó Olaszországban.
A divatipart összefogó rendezvény eddigi sikerei megerősítették Torino szerepét a nemzetközi divatvilágban. A hagyomány és az innováció teljes összhangja; az izgalmas, inspiráló környezet teszik a várost vonzóvá a feltörekvő tervezők számára.

Az üzletember találkozó többek között a textil- és a divatipar cégeinek, a tervezőknek, a kis- és nagykereskedőknek is kiváló lehetőséget nyújthat a nemzetközi piacon való megjelenésre, a divatipar legújabb trendjeinek, technológiáinak feltérképezésére; a külföldi partnerkapcsolataik kialakítására, bővítésére és így potenciális üzleti partnerek megismerésére.

A rendezvényen a résztvevők az előzetesen feltöltött cégprofillal nem csak bemutathatják szolgáltatásaikat, termékeiket, de az egyéni igények, ajánlatok megfogalmazásával a legtöbbet hozhatják ki a személyre szabott, előre ütemezett üzleti találkozóikból.

A B2B célcsoportjai:

  • Tervezők és stylistok (textil és kiegészítők egyaránt)
  • Fiatal divattervezők és gyártók
  • Divat gyártó cégek
  • Kiskereskedők, forgalmazók, és ügynökségek, akik érdekeltek a divatiparban
  • Kapcsolódó iparágak
  • Online kereskedők

Az üzletember-találkozón való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció szeptember 30-ig.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png