Török Gépipari Kft.

Török Gépipari Kft.

Cégünk egy második generációs családi vállalkozás, amely már 1978 óta gyarapítja régiónk ipari kultúráját. Folyamatos fejlődésünk során az egyszemélyes kisipari vállalkozásból mára egy korszerű, multinacionális cégek legmagasabb minőségi elvárásainak megfelelő szolgáltatójává nőttük ki magunkat. Jelenleg is stabil működés mellett számos nemzetközi piaci lehetőségünk van olyan iparágakban, mint a gépipar és a különösen nagy kihívásokat támasztó alumínium felületkezelési szolgáltatások, amelyek minőségi színvonala a ma ismert legmagasabbak egyike.

A kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy partnereinket korrekten és rugalmasan szolgáljuk ki, a lehető legjobb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal. Ehhez nemcsak korszerű CNC forgácsoló gépparkkal, hanem magasan kvalifikált szakemberekkel is rendelkezünk.

A folyamatosan zavartalan és magas minőségű termékek gyártása és szolgáltatások nyújtása érdekében integrált ISO 9001-es minőség és ISO 14001-es környezetirányítási rendszert működtetünk, mindezt a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett. Legfőbb profilunk a magas hozzáadott értékű forgácsolt alkatrészek, készülékek és gépegységek gyártása, valamint az alumínium felületkezelés, a védő-, színes, és a különösen nagy szakértelmet igénylő precíziós ke-
mény eloxálás.

A hagyományokon nyugvó, korszerű technológiát ötvözzük a magasan képzett szakemberek tudásával, hogy a jövőben is a megszokott színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat partnereink számára.

 

Török Gépipari Kft. Török Gépipari Kft.
Török József Bálint
nem változott
https://www.torokgep.hu/
3696543025

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png