Tovább bővült az Enterprise Europe Network követek köre

Az Enterprise Europe Network (EEN) üzleti szolgáltatásainak jó hírét további 3 vállalkozás vezetője terjeszti.

 

Mi a közös az orvos technológiai megoldás feltalálója, a megyei startup közösség összefogójában és a kézműves selyemfestőben? Mindhárman az Enterprise Europe Network márka követei.
A hazai Enterprise Europe Network (EEN) konzorciuma egy egyedülálló kezdeményezést indított útjára 8 évvel ezelőtt. Az Enterprise Europe Network Követprogram célja a hálózat szolgáltatásainak népszerűsítése, a vállalkozások igényeinek visszacsatolása.
A követi felkérés 2 évre szól, de az aktív követi időszak után a kapcsolat nem szakad meg. A követi hálózat az évek során egy összetartó üzleti körré alakult, melynek keretein belül nem csupán üzleti, de baráti kapcsolatok is szövődtek.

2022 szeptemberében újabb 3 vállalatvezetővel bővült a követi közösség.

  • Melegh Andrea, nemzetközileg elismert művész,
  • Szabó Krisztián, a győri startup ökoszisztéma lelke és 
  • Szigeti Krisztián, az orvosi diagnosztikai csúcstechnológia megalkotója fogadták el a hálózat felkérését.

 

Az Enterprise Europe Networkről:
Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata. Elsődleges célja az európai kis- és középvállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítése. A hálózat tanácsadói szaktudásuk és helyi kapcsolatrendszerük révén támogatják a vállalkozásokat nemzetközi üzleti és technológiai együttműködések kialakításában. Az Enterprise Europe Network naprakész és valós információkat biztosít a közös piac kínálta lehetőségekről. A hálózat szolgáltatásai Magyarországon egy 8 tagú konzorciumon keresztül országszerte térítésmentesen érhetőek el.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png