TREND HIGIÉNIA KFT.

TREND HIGIÉNIA KFT.

Szolgáltatási ágazatunk takarítási szolgáltatások és tisztítási technológiák széles spektrumát kínálja. Partnereink között üzemek, irodaházak, közintézmények egyaránt megtalálhatók, valamint jelen vagyunk az építőiparban is. Otthonosan mozgunk a speciális takarítási munkák területén.

Jelentősek géptisztítási munkáink, ahol mosó-, megmunkáló- és egyedi gépeket, zárt rendszerű hűtő-fűtő berendezéseket tisztítunk vegyszeres, magasnyomású vizes és szárazjeges technológiákkal. Szakmai tudásunkat emlékművek rendbetételénél is bizonyítottuk, valamint számos városi rendezvényen is közreműködünk.

Hidegködképző berendezéseinkkel hatékonyan és biztonságosan végezzük épületek záró-fertőtlenítését lakóházaktól és irodáktól kezdve, csarnokokig. Kereskedelmi tevékenységünkhöz ipari tisztítószerek, takarító eszközök, higiéniai adagolók és töltőanyagaik, valamint szennyfogó szőnyegek forgalmazása tartozik. Palettánkon megtalálhatók a legmagasabb követelményeknek is megfelelő osztrák Hollu professzionális tisztítószercsalád termékei, valamint kiváló ár-érték arányú hazai termékek.

2003 óta látjuk el a GRANDER® vízélénkítő rendszer magyarországi képviseletét. Az osztrák találmány a víz minőségének javítása által eredményesen hasznosítható az iparban és a privát felhasználás területén is. Hozzájárul az egészséges életvitelhez és az élővilág megóvásához.

 

TREND HIGIÉNIA KFT. TREND HIGIÉNIA KFT.
Jenei Gábor
9028 Gyõr, Zöld utca 34.
www.trend.hu
36209416000

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png