Új belépőnk: a JURO 2004. Computer Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége, valamint Kereskedelmi tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A JURO 2004. Computer Kft. fő tevékenysége IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatások nyújtása kis-, közepes- és nagyméretű cégeknek, szervezeteknek.
Szolgáltatásuk gerincét az alábbi komponensek alkotják:

  • hardveres és szoftveres megelőző karbantartás
  • felhasználók munkájának támogatása
  • munkaállomás monitoring
  • szerver felügyelet
  • hardver/szoftver leltár készítése
  • kapcsolattartás a vállalati szoftverek gyártóival
  • adatmentés (automatizált és offline is)

Partnerreferenciájuk hűen tükrözi, hogy széles skálán szolgáltatnak, melyek közül az ipari és pénzügyi szektortól kezdve a közintézményeken át szinte minden szektorban megtalálhatók. Együttműködésük minden esetben egyedi és az ügyfél igényeire szabott.
A vállalkozás fertődi központjában széles árukínálat, szervíz és irodatechnikai szolgáltatás várja a vállalati és lakossági ügyfeleket egyaránt.
Portfóliójuk nem csak az informatika: 2015-ben megnyitották a Lipóti pékség fertődi mintaboltját, majd 2022-ben Kapuváron is üzletet nyitottak. Győrben a Logiscool programozóiskolát üzemeltetik, melynek vonzáskörzete a csornai és mosonmagyaróvári régiót is magába foglalja.

Üzleti filozófiájuk meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és üzleti közösségekhez való tartozás. Ezért is csatlakoztak kamaránk önkéntes tagokból álló közösségéhez. Célul tűzték ki a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezését, melynek részeként csatlakoztak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz is.

Juronits Norbert ügyvezető-tulajdonost, Csapó Péter elnök és Erdős Vilmos irodavezető köszöntötte.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png