Új belépőnk: a Modern Consulting Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A Modern Consulting Kft. főbb szolgáltatásai: cégalapítás, könyvelés, adó- és üzleti tanácsadás, pályázatírás.
Megfelelő szakmai háttérrel és tapasztalattal, referenciákkal, felelősségvállalással vállalják a gazdasági élet szereplőinek teljeskörű adózási-, számviteli-, bér- és munkaügyi ügyintézését.  Érdekük, hogy hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot alakítsanak ki ügyfeleikkel. Ennek érdekében folyamatosan bővítik szakmai ismereteiket és szolgáltatási portfóliójukat. Kapuváron található, jól megközelíthető, tágas irodáikban négy kollégával várják ügyfeleiket.

A Modern Consulting Kft. üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás, ezért is csatlakoztak kamaránk önkéntes tagokból álló üzleti csoportjához, a Nyugati Kapu Klubhoz. Céljuk a kamarában rejlő lehetőségek minél szélesebb körű feltérképezése.

A vállalkozás ügyvezetőjét, Németh Martint, kamaránk képviseletében Csapó Péter (térségi elnök) és Erdős Vilmos (térségi irodavezető) köszöntötte. A fotó a Nyugati Kapu Klub június 29-i találkozóján készült.

Fotó: Németh Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png