Új belépőnk: a RÉ-SZIGET Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége, valamint Kereskedelmi tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A RÉ-SZIGET Kft. fő tevékenysége éttermi vendéglátás és panzióüzemeltetés. Kapuváron, a 85. számú főút mellett található szolid, kék-fehér színekről könnyen felismerhető a családi vállalkozás épülete, a Szent Kristóf étterem és panzió. Éttermük, a hét minden napján, reggel 8-tól este 22 óráig várja vendégeit, de szolgáltatásukkal kitelepülést is vállalnak.

Esküvők, családi összejövetelek, szülinapok, céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását vállalják. Panzió részlegük 12 szobával, kényelmes berendezéssel várja a pihenni vágyókat. Tágas, jól felszerelt konferenciatermeik lehetőséget biztosítanak konferenciák, szemináriumok, termékbemutatók rendezésére. A cég ügyvezetője, Répás-Szigetvölgyi Evelin elhivatott a minőségi szolgáltatást és a folyamatos fejlődést illetően, melyet mi sem bizonyít jobban mint, hogy folyamatosan bővül szolgáltatási körük.

Gyakorlati képzőhelyként a duális szakképzésben is közreműködnek, de több egyéb kamarai programon is szívesen részt vesznek. Célul tűzték ki a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezését, melynek részeként csatlakoztak a Fertő-Rábaközi térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz is.

Répás-Szigetvölgyi Evelin és Répás Krisztián ügyvezető-tulajdonosokat,
Csapó Péter elnök és Erdős Vilmos irodavezető köszöntötte.
Fotó: Németh Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png