Új belépőnk: a Remmer Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége és Kereskedelmi tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

Fotó: Németh Ferenc

A Remmer Kft. célkitűzése a kisvállalatok, vállalkozások növekvő villamosenergia díjainak csökkentése, a vállalkozások eredményes működésének elősegítése.

Hálózatfüggetlen, visszwatt védelmes rendszereik lehetővé teszik, hogy egy kisvállalkozás versenyképes áron tudjon elektromos energiához jutni, ezáltal hatékonyabban működni a mindig erős versenypiaci helyzetben.

Egy egyszeri beruházási költséggel (ami várhatóan 3-4 éven belüli megtérülést hoz), részben, vagy teljes egészében kiválthatja a villamos energia igényét a vállalkozás. A cég által fogalmazott és telepített napelemes erőművek megoldást kínálnak, hogy az egyre bizonytalanabb és kiszámíthatatlanabb energiapiac ne szabjon gátat a vállalkozások fejlődésének. Teljes körű megoldásaik a felmérés, tervezés, az engedélyeztetési folyamattól kezdve az üzembe helyezésig minden feladatot magában foglal. Garanciális és garancián túli szervizeléssel és éves karbantartással szavatolják a biztonságos és gazdaságos működést.
Tevékenységük országos lefedettségű, így nem csak a régió vállalkozásait teszik versenyképessé és energia függetlenné, hanem az ország egész területén elérhetők szolgáltatásaik.

Üzleti filozófiájuk meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és üzleti közösségekhez való tartozás. Ezért is csatlakoztak kamaránk önkéntes tagokból álló közösségéhez. Célul tűzték ki a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezését, melynek részeként csatlakoztak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz is.

Remete László ügyvezető-tulajdonost, a Nyugati Kapu Klub üzleti közössége köszöntötte.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png