Új belépőnk az ECO-VILL-TEXT Kft.

A cég felelősséget érez a Föld jövőjéért és az emberek egészségéért, ezért olyan márkát fejlesztett, amely ezeket a követelményeket szem előtt tartja.

Az ECO-VILL-TEXT KFT 2016-ban alakult, telephelyük Kapuváron található. Női és férfi fehérnemű gyártással foglalkoznak, havonta 12-13.000 db terméket gyártanak megbízóik számára. Gyártási kapacitásuk bővítése érdekében további, speciális gépek beszerzését tervezik, mellyel nem csak a termék minőségét, hanem gyártási kapacitásuk bővítését is lehetővé tudják tenni, helyi munkaerő bevonásával.
Több mit húsz éves szakmai tapasztalatukra alapozva indították el saját márkás termékeik gyártását. Így született meg az ETRE, környezetbarát és egészséget is támogató termékek gyártása. Ezzel olyan irányt választva, amelyet manapság már nem csak a divatipar követ, hanem a világ többi iparága is. A márka csatlakozott a FASHION REVOLUTION HUNGARY kampányához és követi az átláthatóság és a társadalmi felelősség elvét is!

A cég ügyvezetője, a kapuvári születésű Tóthné Erzsébet édesanyja nyomdokaiba lépve úgy döntött, hogy kipróbálja magát a textiliparban és egy helyi, alsóruházat gyártással foglalkozó vállalatnál helyezkedett el, hogy elsajátítsa a fehérnemű gyártás folyamatát.
Sok éves gyártási tapasztalat megszerzését követően, 2014-ben önálló vállalkozásba kezdett. Egy év eltelte után már 7000 db terméket gyártottak havonta.
A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2016-ban férjével megalapították az ECO-VILL-TEXT KFT-t és néhány év eltelte után létrejött az ETRE Organic Underwear márka, mely olyan szemléletet képvisel ami az egészség megőrzését, a fenntarthatóságot és a környezettudatosságot részesíti előnyben.

Kiállítóként vettek részt kamaránk áprilisi, nagyszabású rendezvényén, a Rábaközi Szakmabörzén, melyen Tóthné Erzsébet és Rádler Beáta képviselte a céget. Önkéntes csatlakozásukkal további lehetőségeket kívánnak felfedezni.

Tóthné Erzsébet cégvezetőt, Csapó Péter elnök és Erdős Vilmos irodavezető köszöntötte.
Fotó: Németh Ferenc

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja a kamarának, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos >>
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png