Új belépőnk Horváth Péter egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége valamint Ipari tagozata köszönti új önkéntes partnerét.
Horváth Péter vállalkozót, Csapó Péter elnök és Erdős Vilmos irodavezető köszöntötte.
Fotó: Németh Ferenc

Horváth Péter mint egyéni vállalkozó 2013. április 15-e óta van jelen az építőipari piacon. A vállalkozás elég nagy kiterjedésű feladatok megvalósítását végzi, teljes generál kivitelezést vállal. A szervezet fő profilja az építőipari, szakipari munkák kivitelezése (kőműves, ács-állványozó, tetőfedő, homlokzati hőszigetelés, szárazépítészet, külső-belső festési és tapétázási munkák, műemlékvédelmi épületek felújítása, villanyszerelés, épületgépészet, hideg-meleg burkolás, asztalos szerkezetek, speciális tűzvédelmi burkolatok készítése).
Szakipari munkák összehangolása, műszaki felügyelete, kivitelezés lebonyolítása az érvényes építési és munkavédelmi előírások betartása mellett. Ezen felül épületek energetikai felújítása.

A vállalkozás törekszik a folyamatos minőségi munka elvégzésére és a folyamatos fejlesztések kihasználására. A Győr-Moson-Sopron megyei építőiparban ismert, meghatározó vállalkozásként hatékonyan, felelősségteljesen és versenyképes minőségben szolgálja ki megrendelőit.
A vállalkozó elhivatott a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezésében. Kamarai belépésével egyidejűleg csatlakozott a Fertő-Rábaközi térség üzleti közösségéhez a Nyugati Kapu Klubhoz is.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök