Új belépőnk: Kiss Zoltán egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.Kiss Zoltán 2010-ben alakult vállalkozása széleskörű szolgáltatási protfolióval és minőségi szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. A kezdetektől foglalkoznak koncertek, rendezvények hangosításával és világításával. Modern fény- és hangtechnikai felszereléseiknek köszönhetően egyre nagyobb kihívásoknak tudnak megfelelni és megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtani. Precizitásukat bizonyítja, hogy évről évre egyre több rendezvényen működnek közre és váltak egyre ismertebbé Kissys Sound & Light névvel, a rendezvényszervezés területén.
További meghatározó szolgáltatási körük kertek rendezése és zöldterületek gondozása, KertFodrászat fantázia néven.

A vállalkozó üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás, ezért is csatlakozott kamaránk önkéntes tagokból álló üzleti csoportjához, a Nyugati Kapu Klubhoz. Célja a kamarában rejlő lehetőségek minél szélesebb körű feltérképezése.

Kiss Zoltán vállalkozót kamaránk képviseletében Erdős Vilmos (térségi irodavezető) és Németh Ferenc (egyéni vállalkozó) köszöntötte.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png