Új belépőnk: Németh Ferenc egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége, valamint Szolgáltatási tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

Németh Ferenc vállalkozót, Csapó Péter elnök és Erdős Vilmos irodavezető köszöntötte.

Németh Ferenc kapuvári fotós, ismert név a szakmában. Pályafutása még 2010-ben indult, ekkor kezdett fotózni. Követve a „a kezd el és majd körvonalazódik az irány, jön a kreativitás” elvét, hamar rátalált az útjára. Portré és városfotózás mellett a tevékenysége néhány éve kiegészült rendezvények fotózásával. Utóbbi több szempontból is inpiráló, hisz azon felül hogy minden rendezvény más, számtalan üzleti és baráti kapcsolat is szövődik általa.
Nyitott szemlélete nagyban segíti szakmai fejlődését és ezáltal újabb és újabb fotóélményeket képes megvalósítani. Neve jól ismert a cégek körében is. Image, üzleti portré, vagy éppen a munkafolyamatok bemutatásáról készült fényképeivel méltán büszkélkedhetnek a térség vállalkozásai. Vizuális látásmódjával proaktív módon tud javaslatokat adni a kivitelezés és felhasználás területén.
Elmondása szerint a fotózás egy folyamat: „Folyamatosan hasznos tanácsokkal látod el partnereid, kezdve a javasolt előkészületektől, a fotózás közbeni instrukciókon át, egészen a kész retusált képek optimális felhasználásáig. Közben meg szeretjük jól érezni magunkat!” A vállalkozó nyitott szemlélete hamar felkeltette érdeklődését a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezésében. Önkéntes tagviszonyával csatlakozott a Fertő-Rábaközi térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz is.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png