Új belépőnk: SCALA GM Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kereskedelmi Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A SCALA GM Kft. 2002-es alakulása óta a családok bútoráruháza Kapuváron. Missziójuk, hogy az általuk kínált termékek által minden generáció megtalálja a kényelmét. A lakossági ügyfelek mellett célközösségük irodák, kereskedelmi egységek, valamint intézmények egyaránt.  A több, mint 20 éves fennállás óta fontosnak tartották a termékek és szolgáltatások minőségének biztosítását, ekképpen eleget téve a piac kéréseinek és felső kategóriájú termékek biztosításának.

Legfőbb termékeik:

  • Lakás- és irodabútorok
  • Függönyök és kiegészítők
  • Szőnyegek
  • Tapéták
  • Műpadlók
  • Laminált parketták


A vállalkozás a DIEGO Üzletlánc hivatalos partnere, így a gazdag termékkínálat mellett ingyenes szaktanácsadással és klubkártya programmal is várják ügyfeleiket.
A vállalkozó üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás, ezért is csatlakozott kamaránk önkéntes tagokból álló üzleti csoportjához, a Nyugati Kapu Klubhoz. Célja a kamarában rejlő lehetőségek minél szélesebb körű feltérképezése.
Kiss Géza ügyvezető-tulajdonost kamaránk képviseletében Csapó Péter (térségi elnök) és Erdős Vilmos (térségi irodavezető) köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png