A mosonmagyaróvári Sauna König Kft. új bemutatótermében jártunk

Kamaránk Mosonmagyaróvári Térségének küldöttsége a Sauna König Kft.-nél tett látogatást.

A Sauna König Kft.-t 2011 októberében alapították. A cég kamaránknak 10 éve aktív, önkéntes tagja és "Kamara Által Ajánlott Vállalkozás".

GYMSM KIK Mosonmagyaróvár Térségi elnöksége és térségi irodája képviseletében Csalló Gábor elnök, Kulacs Zoltán és Tuba Szabolcs elnökségi tagok, valamint Kiczenko Mária térségi irodavezető taglátogatás keretében a Sauna König Kft. most megnyitott kiállítótermében járt. Pesti-Gondár Gabriella ügyvezető elmondta, hogy üzlettársával, Molnár Tamással, a cégalapítás óta dolgoznak együtt. Sikerük kulcsa Molnár Tamás szakértelme a szaunaépítés és kereskedelem terén, valamint az, hogy üzleti döntéseiket mindig egyetértésben hozzák meg.

A Sauna König Kft.-t azzal a céllal hozták létre, hogy különösen szép és egyedi szaunakonstrukciókat hozzanak létre, és így népszerűsítsék a szaunázást Magyarországon.
Egyedi elképzelések megvalósítására és a legkülönbözőbb méretű és formavilágú szaunák kivitelezésére vállalkoznak. A hagyományos szolgáltatások mellett szerteágazó szaktudásukat, gazdag ötlettárukat állítják megrendelőik szolgálatába. Szakmailag kompetens tanácsadással, szoros ügyfélkapcsolattartással ill. pontos tervezéssel és kivitelezéssel segítik megvalósítani megrendelőik saját, egyedi szaunára vonatkozó álmát.
Cégük Európa legismertebb és legelismertebb beszállítóival dolgozik együtt, melyek a szaunagyártás terén több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így a Sauna König Kft. által gyártott szaunák a legmagasabb (technikai) minőséget képviselik.
Működésüket a rugalmasság, a pontosság, a gyors és megbízható döntések, pozitív visszacsatolások jellemzik. A tisztesség az, ami vezeti őket az üzleti partnereikkel és munkatársaikkal történő kapcsolattartásban. Az így kialakult kölcsönös bizalom sikereik záloga.
Korábban megrendeléseik döntő hányadát az osztrák piacról kapták és ausztriai sikerükhöz jelentősen hozzájárult a "Kamara Által Ajánlott Vállalkozás" védjegy használatára vonatkozó jogosultságuk.

Hálásak a kamarának azért is, mert pályázatok útján többször kaptak támogatást külföldi szakvásárokon való részvételre, amely nagyban segítette külföldi piaci megjelenésüket, szerződéseik megkötését.

Ez év októberétől már bemutatótermükben is megtekinthetők a cég által ajánlott szaunák.

További értékes információt találhatnak a cég honlapján: https://szaunaking.hu

A taglátogatás folyamán a kamarai küldöttség megismerte a cég előtt álló kihívásokat, fejlesztési terveiket. Megvitatták a további együttműködési lehetőségeket és ismertették kamaránk megújult szolgáltatásait, programkínálatát. Egyben visszajelzést kaptak a vállalkozás kamaránkkal szemben támasztott elvárásairól és jelenlegi kínálatunkról.

Köszönjük a szívélyes fogadtatást, az értékes, őszinte beszélgetést Pesti-Gondár Gabriella ügyvezetőnek és további sikereket kívánunk a vállalkozásnak.

Képgaléria a beszámoló végén.

A találkozás során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök