Új, innovatív termékeket fejleszt a Graboplast

Az utóbbi hónapban gőzerőre kapcsolt a Graboplast és minden erőforrását a COVID-19 elleni küzdelemben használatos termékek fejlesztésére csoportosította át.

A győri cég új termékei között szerepel az önfertőtlenítő falburkolat, kéz- és felületfertőtlenítőszer, egy célzottan kialakított új, ideiglenes célú önfertőtlenítő padlóburkolat és visszatérő termékként a Grabimed C/F matracvédő bevonat is.

„Új fejlesztésünk a világszabadalommal rendelkező Grabo Silver Knight termékcsalád új tagja, a Silver Knight Wall falburkolat, amely a speciális felületkezelésnek köszönhetően vegyszer nélkül képes lebontani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is.” – mondta el a termék marketing menedzsere, Raffay Zsuzsa.

Az új falburkolat hatékonysága a kettős védelmi vonalban rejlik. Az első egy több száz éve ismert természetes antibiotikum, az ezüst ion, míg a második egy fény hatására aktiválódó védőréteg, amely alkotóelemeire bontja, és ezáltal megsemmisíti a vele érintkezésbe kerülő mikrobákat. Az új falburkoló termékkel már nemcsak a padlón tudjuk biztosítani a higiéniát, hanem jóval nagyobb felületen kiaknázhatjuk az önfertőtlenítő tulajdonságot az egészségügyi intézményekben, amely a járvány elmúlta után is segít a kórokozókkal szembeni harcban.

A Silver Knight termékcsalád új padlóburkolattal is bővült, a Silver Knight Tempo ötvözi a piacon már ismert önfertőtlenítő tulajdonságot a költséghatékony installálás lehetőségével. Ezt a terméket ideiglenesen kialakított kórházi, de akár tartós lakossági felhasználásra is ajánlja a Graboplast.

A Grabimed C/F matracvédő bevonat szintén egy speciális termékfejlesztés padlóburkolatok mellett. A matracvédő bevonat gyártása a járványhelyzet miatt vált aktuálissá, hiszen a kórházaknak most minden hasznos eszköz nélkülözhetetlen, de kiemelkedő segítséget nyújthat a vízálló matracvédő az otthoni betegápolásban is.

Számos kihívás ellenére a nagy múltú Graboplast rugalmasságát és szakértelmét bizonyítja, hogy hetek óta gyártja új, saját fejlesztésű termékeit, melyek webshopos értékesítése is hamarosan megkezdődik.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png