Új önkéntes tagunk: Megyesi-Tóth Lívia egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kézműipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

4L4A0922.jpg

Megyesi-Tóth Lívia 2016-ban indította egyéni vállalkozását, tevékenységi körei kéz- és lábápolás, műkörömépítés és masszázs. A Levendula Szépségszalon családias és harmonikus környezetben várja vendégeit Kapuváron. A kényeztető környezetben, tapasztalt szakemberek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtják, legyen szó masszázsról vagy manikűr-pedikűrről. Náluk minden vendég egyedülálló élményben részesül, és a szalonra jellemző levendulamiliő kényeztető érzése egyszerre nyújt ellazulást és feltöltést testnek és léleknek egyaránt.

„2013-ban szereztem kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettséget, amely a hobbim és munkám is egyben. Szolgáltatásaim közül vendégeim a saját egyéniségük, igényük alapján tudnak választani. A szép, ápolt kéz része megjelenésünknek, s meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor. A kéz sok mindent elárul tulajdonosáról. Mindezek miatt fontosnak tartom a kéz és köröm rendszeres ápolását, mind a hölgyek, mind az urak számára. Külön büszkeség számomra, hogy szépségszalonomban édesanyám, Tóth Andrásné a munkatársam, aki a szalon masszázs részét vezeti"
– nyilatkozta Megyesi-Tóth Lívia.

Kényeztető élmények, levendula illatú pillanatok! Ez a Levendula Szépségszalon titka!

A vállalkozó nyitott személyisége által érdeklődő és fogékony az új tapasztalatokra, nézőpontokra és kihívásokra. Ezért is csatlakozott a kamara önkéntes tagokból álló közösségéhez, melynek keretein belül elsőként a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségét, a Nyugati Kapu Klubot szeretné felfedezni.
A látogatás során kamaránk képviselőit, Vargáné Molnár Zsuzsanna egyéni vállalkozót és Erdős Vilmos kamarai munkatársat Megyesi Tóth Lívia vállalkozó és Tóth Andrásné munkatárs fogadta.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png