Új önkéntes tagunk a FEKI Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A Fertőszentmiklóson található építőanyag-kereskedés, 20.000 m2-en, immár 30 éve áll ügyfelei rendelkezésére. Termékeik között megtalálható minden, ami az alaptól a tetőig szükséges. A legnagyobb építőanyag-gyártók minőségi termékeit forgalmazzák. Az 1992-ben alakult családi vállalkozás ma már több mint 20 munkatársat foglalkoztat. A folyamatos fejlesztéseknek és fejlődésnek köszönhetően a FEKI Kft. a Fertőpart legnagyobb építőanyag beszállítójává vált.

"Fontosnak tartjuk, hogy az építkezés során szakértői támogatást is nyújtsunk, amiben felkészült értékesítőink állnak rendelkezésre. Anyagszükséglet számításban, kiválasztásban és komplett tanácsadásban is felkereshetők. Annak érdekében, hogy rugalmasan álljunk ügyfeleink rendelkezésére, az építkezés során saját gépjármű flottával is rendelkezünk. Autóink között darus, billentős és dobozos jármű is megtalálható" – olvasható a FEKI Kft.-ről és tudható meg Fekete Ágnes cégvezetőtől is egy személyes beszélgetés alkalmával, amelyen örömmel vettünk részt a kamara küldöttségével.

2020-ban
nyitották meg újonnan épült csempeszalonukat Fertőszentmiklóson. Ez ma a Fertőpart legújabb és legnagyobb bemutatóterme. Ügyfélcentrikus és harmonikus bemutatótermükben arra törekednek, hogy lefedjék az otthonok belső kialakításához szükséges teljes termékpalettát. A széles választéknak köszönhetően minden stílusirányzat kedvelője megtalálja náluk a megfelelő burkolatot, lehet szó egy minimalista kőhatásról, meleg fahatásról, vagy egy modern színes designról. A mai igényekhez igazodva igyekeznek felgyorsítani a rendelési időket, ezért raktárkészletük folyamatosan bővül, így vásárlóik már pár nap alatt, vagy akár azonnal hozzájuthatnak a számukra tökéletes burkolathoz.
A FEKI Kft. az Újház franchise hálózatának tagja, melynek köszönhetően garantált a széles választék, a szakértő kiszolgálás és számos olyan hasznos tényező, mint a 3D látványtervezés, költségkalkuláció és az otthonfelújítási támogatás ügyintézése.

A kamarai csatlakozással céljuk a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezése és megismerése.
Kamaránk képviselőit, Vargáné Molnár Zsuzsannát (elnök, Montázs Kézműhely Egyesület) Németh T. Ferenc egyéni vállalkozót, valamint Erdős Vilmos kamarai munkatársat Fekete Ágnes és Pálfi Csaba cégvezetők fogadták.


Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png