Új önkéntes tagunk a FULL-PROFI OIL Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A 2013-ban alakult FULL-PROFI OIL Kft. fő tevékenysége kenőanyagok kiskereskedelme. Széleskörű termékkínálatuk között megtalálhatók: motorolajok, hajtóműolajok, hidraulikus folyadékok, ipari olajok, kenőzsírok, autó- és motorápolási termékek, kemikáliák, autófelszerelési termékek, karbantartó anyagok, technikai sprayk és adalékok. A veszélyes hulladékok elszállításában is segítik partnereiket. Céljuk, hogy az ügyfelek bizalommal forduljanak hozzájuk. Etikus szemléletüket és szakértelmünket partnereik hasznára szeretnénk fordítani.
A vállalkozás ügyvezetője, Faragó Ádám számára fontos a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz.

Faragó Ádám
ügyvezetőt kamaránk képviseletében Csapó Péter térségi elnök és Erdős Vilmos térségi irodavezető köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png